Followers

Thursday, 12 March 2009

Muaz berchatting..hehehehe..

Hari ni takde citer tentang makanan ye, tukar topikla pula sekali-sekala. Citer tentang Muaz la pagi tadi, time mama dia zzZZZZ..hahahaa..

Muaz ni memang tak pernahpun berchatting. Kalau dengan sepupu yang sebaya biasanya guna call je, pastu main balas2 icon smilies tu je. Hari ni dia tak sekolah sebab sekolah dia nak buat persediaan untuk annual konsert malam ni.Jadi dia ada kat rumahlah harini. Dia ni memang suka main game dan tengok kartun kat You Tube. Pantangla kalau saya tinggalkan laptop ni, dia pula akan ambil alih. Tapi, biasanya dia tak berani sangat, takut kena marah ngan mama kalau cilok2 macam tu. Jadi, dia ambilla kesempatan bila saya tidur.. Pagi-pagi lepas dah siap kerja2 dapur, saya tidur kejap..(bocor rahsia..kakaakaa). Muaz pun ambil peluang layan You Tube. Kebetulan masa Muadz tengah duk melayan You Tube ni, anak buahku Nani pula menerjah nak berchatting le tu...walaupun saya tak online ketika tu.

Jom tengok apalah yg muaz merepek dlm Ym ni...nak gelak pun ada..masa saya baca ni, chattingnya dah abis, tapi sebelum tu Muaz ada bgtau yang dia berchatting dgn kak nani, ada share photo katanya..kakaaka..Sila abaikan ejaan yg tersilap tu yer..

nani: salam
zaiy: mama tido ini muadz
nani: muaz ker?
nani: kenal tak ni kak nani..
BUZZ!!!
zaiy: tak ingat lah
nani: kenal harith dan man tak?
zaiy: kenal
nani: kak nani kakak man dan harith la....
nani: muaz wat apa tu?
nani: main game ker?
zaiy: tak tenog video
nani: video apa?
nani: kartun ker?
BUZZ!!!
zaiy: video kartun spider man
nani: oooo.....
nani: tekan accept muaz
nani: muaz,unta pun nak jadi spiderman.
zaiy: pegi kat mane ni
nani: kat malaysia la....
nani: muaz suka spiderman colour ap?
zaiy: black
zaiy: black venom
nani: black bukan jahat ker?
zaiy: spider man yang black tu jahat sikit
nani: tengok la lagi gambar kak nani hantar
zaiy: yang black venom bau jahat
zaiy: tapi gambar ni rosak lah
nani: ni betul ke muaz....ke mama?
zaiy: ini muadz
nani: tekan accep muaz
nani: muaz tengok spiderman tajuk apa?
zaiy: carnage
nani: oo best citer tu?
nani: dalam picture ni spidermen nama aper?
zaiy: bestttttttttt
zaiy: spider vs carnage
nani: kak nani suka warna merah
nani: lagi strong
zaiy: tak black lagi lah kuat yang venom ada spider man pawer
zaiy: tak venom yang lain kak tak tau ke
nani: tau la....gigi tajam tu kan?
zaiy: betul
nani: muaz bye...kak nani ad kelas ni......
nani: nanti kita chat lagi yer
nani:
nani: kim salam kat mama yerr.....
nani has closed photo sharing.

nani has signed out. (3/12/2009 11:50 AM)

Last message received on 3/12 at 11:50 AM

**nampaknya banyak kali muaz kena buzz sbb leka sgt dgn spiderman kat youtube tu agaknya..
**nani ni umur dh 20an, tapi otak kartun gak dia ni..patutla muadz pun boleh layan chatting ngan dia..hehee..


ni gambar lama..


6 comments:

  1. wow..ganasnya spiderman..

    ReplyDelete
  2. ha..ha.. IT sungguh kanak2 zaman skrg kan.. pandai die chat... btw... berapa umur muaz, zaiy??

    ReplyDelete
  3. atty's> hehee ganas tu bleh melekat kat tiang..

    moi> tu la moi, menaip pun hentam keromo agaknya tu. umur dia 8thn, grade 2.

    ReplyDelete
  4. pandai muaz layan chatting ye......

    hehehee

    ReplyDelete
  5. salam...fuyoooo spiderman dah melekat kat pintu dapur...takutnyaaa...tak bagi org makan masakan mamanya kot...

    ReplyDelete
  6. hahhaaaa
    kak zaiy i pun penah chatting ngan muaz ni sekali sekali dulu2 laaa...klaka betui muaz nih.

    ReplyDelete