Followers

Sunday, 2 May 2010

Dinner @ Ozone Oriental 23.04.10

Assalamualaikum..

Lama rasanya blogni tak berupdate. Minta maaf bebanyakla ye kepada semua dan terima kasih kerana sudi mengunjungi blogni. Sebenarnya saya tersangat sibuk kerana berpindah rumah. Harini barulah boleh tarik nafas sikit kerana keje unpack barang dah selesai..tinggal sikit2 je lagi..alaah barangpun tak banyak mana, senang sikitla keje nak mengemas..

Kembali kepada entri kali ni..takde masak2 ye..tapi makan2 tetap adaaa.. Peristiwani dah seminggu lebih berlalu...boleh masuk dalam kategori citer basi! ekeke.. Sebenarnya, kami memang tak tahupun tentang tempat makanni. Kalau tak kerana Muadz dapat tajaan makan  kat sini, mungkin kami tak tau tempatni. Restoranni bertempat di Lotus Boutique Hotel. Tajaanni valid dlm tepoh sebulan je. Kebetulan pula besday saya jatuh hari minggu tu, so kamipun pergilah dinner di situ....sempena besday mama dan kejayaan Muadz. Muadz dapat makan pree tapi mama ngan papa makan papa yg taja..ngeh3.. Ok lah juga layan Thai dan Chinese food...


Muadz dah makan dah...



Ada tomyam dan sea king soup (sup lobster dan sayur-sayuran)...sedap juga walaupun tomyamnya nampak cair.




Pencuci mulut tak banyak pilihan sangat.. hentam je lah yang mana ada. ice cream goreng tu mmg best.




Posing-posing takde kojer..hihihh...



Masa nak balik, terjumpa kedai yang nama sama macam Mufid ni, posingla kt depan tu kejap.. Mufid tak tau apa2pun..hik3..




Tahniah untuk Muadz. Simpan certificate ni untuk kenangan nanti..

2 comments:

  1. macam sedap je... suke chinese food!

    ReplyDelete
  2. wahhh muadz menang apa tu sampai dpt tajaan mkn free?? syoknyaaa suke sgt mkn sodap2...lg2 kalu buffet fuhhh heaven! hehehheee psst kak zaiy mufid kalau bwk gi restaurant x meragam ker?? ikshh kita nk bwk myra masuk restaurant kine cr yg bising2 jek sbb nnti kalau dia nangis xdela malu sgt sore dia kan main kuat bergema 1 bagunan hahahaaa tp tulaa kita tgh train tinggal dia dok ngan bb sitter skrg ni aman damai mama leh mkn sepenuh ati :)

    ReplyDelete